Language Selection:
English Русский Deutsch Turkce
You are protected by SSL Certificate.
Products by company
Search by category
ANTI-COUNTERFEIT
REQUEST CALLBACK
SEND US A LETTER
FREE CATALOG
Search
Newsletter
Enter your email to signup for our newsletter

Visit our Newsletter page
 
valentine's day coupon

    ALL PRICES IN USD!
  • $20.00 flat shipping rate and FREE shipping after $200!! (For products only, Domestic)


Please navigate to any existing item by selecting an item on the left-hand navigation menu.

  • 100% natural, Wild harvested, No preservatives, No artificial ingreedients, No GMO.
  • New products: Essential Oils of Siberian Cedar, 100% natural Chewing Gum of Cedar and Larch Resin


Scurta descriere

Cartea "Anastasia", scrisa de catre Vladimir Megre, face parte dintr-o colectie de noua carti intitulata "Cedrii Sunatori ai Rusiei". Prima editie a cartii în limba originala- rusa- a fost lansata în 1997, ca în limba româna sa vada lumina tiparului în luna mai al acestui an. Editura care se ocupa cu traducerea si editarea cartii în limba româna cât si cu publicarea, este o noua editura din Târgu Neamt, Editura "Dianusa" , administrata de Cristian Calugaru.

În primavara anului 1994, cunoscutul om de afaceri rus- Vladimir Megre- în timpul unei expeditii comerciale fluviale din regiunile occidentale ale Siberiei, o cunoaste pe Anastasia. Ramâne împreuna cu ea timp de trei zile în profunda taiga siberiana. Din contactul cu Anastasia, Megre realizeaza ca are de a face cu o persoana care, deseori, depaseste limita imaginatiei omului de rând, prin deductiile si declaratiilor ei. Filozofia si întelepciunea din informatiile Anastasiei, fac din ea un intelect desavârsit. Toate întâmplarile descrise în cele noua carti ale ciclului "Cedrii Sunatori ai Rusiei", extraordinare pentru realitatea noastra cotidiana, sunt explicate de catre Anastasia si sunt definite ca fiind absolut comune tuturor umanilor. Ea însesi se defineste: "Eu sunt umana, sunt o femeie !".

Strânsul raport cu Natura face din Anastasia o persoana în masura sa înteleaga si sa explice fenomene din viata noastra civilizata, cu o precizie si o meticulozitate care poate da de gândit (lucru care, de altfel s-a si întâmplat, nu de putine ori, de la lansarea cartilor) chiar celor mai ardui oameni de stiinta. Explicatiile date de ea anumitor fenomene extraordinare, sunt mai apoi demonstrate si de catre stiinta, bineînteles în alti termeni, în alte conjuncturi, uneori partial, dar cu acelasi continut. Anastasia nu a citit nici o carte, nu a mers niciodata la scoala, lumea noastra tenhocratica, cum o numeste ea, a vizitat-o doar în doua rânduri, nici macar cu acele ocazii nu a ramas peste noapte. A vizitat Moscova si Tomsk doar ca sa se convinga, "cât de fidel" îsi imagina conditiile noastre de viata din marele orase. Nu are o casa, nu cauta hrana, traieste în perfecta armonie cu dobitoacele padurii si nu se îmbraca. Hainele le foloseste doar când merge prin satucurile învecinate cu padurea în care traieste, pentru a nu se deosebi la exterior de ceilalti oameni.

De laEditura Dianusa:

"Din ceea ce ne dezvaluie Anastasia, în inima noastra izvorasc sentimente înaltatoare îndreptate spre Lumina, spre Bine, spre Iubire. Inima se deschide, începe sa fremete la perceptia Adevarului care se înfiripa din adâncul subconstientului, Adevar pe care îl avem cu totii înauntru înca de la nastere. Sufletul se înaripeaza, în multi din noi se iveste dorinta de a scrie versuri sau proza de suflet, de Spirit; peste Rusia, ca o ploaie primavarateca care va spala Pamântul de tot raul pe el acumulat, s-a cernut o multime de versuri nascute din inimile oamenilor de tot felul- muncitori, intelectuali, ofiteri. Multi vor citi aceste carti, iar cu ei nu se va întâmpla nimic deosebit, în timp ce multi altii vor fi purtati spre Izvoarele Primordiale, acolo de unde ne tragem, acolo unde eram una cu Dumnezeu, gasind linistea si împacarea de sine, cautând de a face bine, de a contribui la schimbarea lumii.

Frati români, vom fi fericiti sa va avem printre rândurile cititorilor nostri, vom fi fericiti sa va ascultam, vom fi fericiti daca voi veti decide sa va alaturati noua. Ne dorim din inima ca lumea de mâine, lumea fiilor nostri sa fie mai buna, mai curata, mai constienta."

 


Special Promotions
Quantity Discounts
 

 

 



Code #51S


Related Items:
This site is protected with SSL Certificate 128 bit encryption for info on SECURITY and our Privacy Policy CLICK HERE
Immediate Assistance: USA: 1-877-862-3327 ENG: 0-870-068-9694 CAN: 1-888-994-6495
For other countries and other ways to contact us CLICK HERE

GO BACK COPYRIGHT © 2003-2018 www.PineNutOil.org GO TO TOP
HOME / STORE / INFO / DISTRIBUTORS / WHOLESALE / FORUM / CONTACTS / TRACK & CONFIRM / LINKS / PROJECTS

Story of publication / Newsletter / Catalog / Anti-counterfeit / Products / FAQ / Recipes / Reviews / News / Events / Resources


Ringing Cedars of Russia
Barda Olga
Chervatuk Kins Domain
Kins School
Yamuna


Pine products
$78.63
Special: Buy 3 "Pine Power" Cedar Nut Flakes and get one FREE!

$89.58
Special: Buy 3 Siberian Pine Nut Oil and get one FREE!

$29.86
Siberian Pine Nut Oil - 100ml

$63.18
Siberian Pine Nut Oil - 250ml

$120.00
Siberian Pine Nut Oil - 500ml

$39.35
Sea Buckthorn Oil with Siberian Pine Nut Oil

$34.95
Pine Nut Oil enriched with Pine Resin - 5%

$37.95
Pine Nut Oil enriched with Pine Resin - 10%

On Sale
NOW: $38.00

Pine Nut Oil enriched with Pine Resin - 20%

$26.21
"Pine Power" - Pine Nut Flakes 500g

Terms and Conditions
Hosted by Shinjiru

TERMS AND CONDITIONS