Language Selection:
English Русский Deutsch Turkce
You are protected by SSL Certificate.
Products by company
Search by category
ANTI-COUNTERFEIT
REQUEST CALLBACK
SEND US A LETTER
FREE CATALOG
Search
Newsletter
Enter your email to signup for our newsletter

Visit our Newsletter page
 

    ALL PRICES IN USD!
  • $20.00 flat shipping rate and FREE shipping after $200!! (For products only, Domestic)


Please navigate to any existing item by selecting an item on the left-hand navigation menu.

  • 100% natural, Wild harvested, No preservatives, No artificial ingreedients, No GMO.
  • New products: Essential Oils of Siberian Cedar, 100% natural Chewing Gum of Cedar and Larch Resin




"ANASTAZIJA" VLADIMIRA MEGREA

KNJIGA KOJA CE

PROMIJENITI ŽIVOT 

"Anastazija" Vladimira Megrea prva je knjiga iz ciklusa od devet knjiga pod nazivom "Zvonki cedar ruski". To je knjiga o neobicnoj ruskoj ženi koja se u jednostavnoj prici o cedru iz tajge želi razotkriti svijetu iscjeljujucom snagom svoje rijeci. Osnovna ideja iscjeljivanja nagoviještena je vec u zaglavlju knjige zvukovnim slogovima, za koje junakinja knjige Anastazija kaže da ih je preuzela iz davnina i unijela u tekst. Oni ce zadobiti snagu žive rijeci i njima ce zapoceti rad na iscjeljenju duše i tijela covjeka.

U ulozi "savršenoga covjeka", Anastazija svojim visokim idealima i vjerom u buducnost covjecanstva nagovještava stvaranje sretnoga covjeka, kakvim nas ona želi vidjeti danas. Time potvrduje obecanje okultno-ezotericne tradicije o tome da covjek buducnosti može promijeniti sliku svijeta ako ce onaj koji živi danas mijenjati sebe i širiti srecu u svijet. Tako su stvorene pretpostavke za stvaranje kozmicke srece uspostavljanjem žive veze izmedu Boga i Majke Prirode, naše Zemlje, koja se daljnjim citanjem može prepoznati kao mjesto na kojemu ce sretno covjecanstvo stvarati potencijalno ishodište srece za cijeli Svemir.

Bio bi to sažeti prikaz osnovnih ideja knjige koja na neobjašnjiv nacin osvaja svijet. Nastala je u Rusiji, zemlji koja ce se u konacnici pokazati kao mjesto preobrazbe, i sve ce se više širiti preko Istocne Europe u cijeli svijet.

Kako najjednostavnije predstaviti hrvatskome citatelju junakinju knjige Anastaziju? Ruski je tisak naziva vidjelicom, iscjeljiteljicom i svemirkom. Iako nam se ona želi predstaviti kao covjek. Ona je samo neznatno drukciji covjek od nas, ona je samo covjek visokorazvijene mašte koji želi zrackom ljubavi ugrijati mnoge zemaljske duše i ujediniti ih cistocom namjere. I sve više u tome uspijeva okupljajuci razlicite ljude oko iste ideje, a kao pomocnik joj služi autor knjige Vladimir Megre, nekadašnji ruski poduzetnik, kojega je sudbina na neobican nacin povezala s Anastazijom, u ovoj jedinstvenoj prici, koju, ako nikako drukcije, možemo prihvatiti kao ljubavnu pricu izmedu njih dvoje.

Prica zapocinje ekspedicijom na rijecnome brodu po sibirskim rijekama, koju je Megre zapoceo 1994. godine i tako dospio u zabacene predjele sibirske tajge. Prije nego što ce upoznati Anastaziju, on upoznaje njezinog djeda i pradjeda, koji ce se pokazati kao kljucni posrednici i prenijeti mu komadic cedrova drvca, koji je ujedno i osnovni motiv oko kojega se objedinjuje ideja o iscjeljenju. Tu je cedar cuvar pamcenja o nekadašnjoj starovedskoj civilizaciji kojoj je najvjerojatnije pripadala Anastazija. Cedar je sakupljac kozmicke energije koju on skuplja oko tristo godina, nakon cega pocinje "zvoniti": on pocinje blagotvorno djelovati na covjeka i traži covjeka da ga posijece i razdijeli ljudima.

U presudnom trenutku za covjecanstvo, a ono je upravo nastupilo, cedar nam se otkriva pricom o drevnoj civilizaciji koja vec tisucljecima živi na pragu kultura u ruskoj tajgi, a cija je predstavnica Anastazija. Svojim nas zvonom poziva na djelovanje, i nije li vrijeme da mu se upravo sada i odazovemo?

Svatko ce svoj zakljucak donijeti sam za sebe. Mnogi su se vec odazvali i okupili u mnogobrojnim Domovima Anastazije koji se osnivaju po Europi, a oni koji to nisu sigurno ce u knjizi pronaci pokoju zanimljivost, a možda i odabrati Anastaziju kao jednoga od ucitelja prakticne duhovnosti. Upravo tom odlikom ona plijeni srca jednostavnih ljudi koji samim citanjem i pricanjem o knjizi postaju njezini misionari. Mnogim kontroverznim izjavama i temama koje ne samo što zahvacaju razlicite znanosti, nego i duboko zadiru izvan granica znanosti, ona je vec zainteresirala mnoge ruske znanstvenike, vidovnjake i iscjeljitelje. A možda zainteresira i hrvatske i objedini svojim idejama i hrvatske citatelje.

 

Andreja Varošcic-Austin


Special Promotions
Quantity Discounts
 

 

 



Code #65S


Related Items:
This site is protected with SSL Certificate 128 bit encryption for info on SECURITY and our Privacy Policy CLICK HERE
Immediate Assistance: USA: 1-877-862-3327 ENG: 0-870-068-9694 CAN: 1-888-994-6495
For other countries and other ways to contact us CLICK HERE

GO BACK COPYRIGHT © 2003-2018 www.PineNutOil.org GO TO TOP
HOME / STORE / INFO / DISTRIBUTORS / WHOLESALE / FORUM / CONTACTS / TRACK & CONFIRM / LINKS / PROJECTS

Story of publication / Newsletter / Catalog / Anti-counterfeit / Products / FAQ / Recipes / Reviews / News / Events / Resources


Ringing Cedars of Russia
Barda Olga
Chervatuk Kins Domain
Kins School
Yamuna


Pine products
$78.63
Special: Buy 3 "Pine Power" Cedar Nut Flakes and get one FREE!

$125.85
Special: Buy 3 Siberian Pine Nut Oil enriched with Resin 20% and get one FREE!

$29.86
Siberian Pine Nut Oil - 100ml

$63.18
Siberian Pine Nut Oil - 250ml

$120.00
Siberian Pine Nut Oil - 500ml

$39.35
Sea Buckthorn Oil with Siberian Pine Nut Oil

$34.95
Pine Nut Oil enriched with Pine Resin - 5%

$37.95
Pine Nut Oil enriched with Pine Resin - 10%

On Sale
NOW: $38.00

Pine Nut Oil enriched with Pine Resin - 20%

$26.21
"Pine Power" - Pine Nut Flakes 500g

Terms and Conditions
Hosted by Shinjiru

TERMS AND CONDITIONS